Jabón hecho en casa

Dentro de "Espai Terra" verán la manera como se hace jabón con el aceite usado.

Serenates de Verano

Desde 2007 Cal Pastor organiza las Serenatas de verano. Durante el mes de agosto, programa un ciclo de veladas que se conoce con el nombre de "Una copa de música - Un racimo de versos" en las que colaboran músicos locales y las bodegas de la comarca para ofrecer al numeroso público asistente un maridaje de literatura, música y una copa de vino. Una de estas serenatas suele hacerse a cielo abierto, en las viñas Mas Blanch i Jové, añadiendo la contemplación de las estrellas a la música y la poesía.

object052

Una seixantena de persones al Taller de fer Sabó natural artesà

La Casa de la Cultura de les Borges Blanques ha acollit aquesta tarda el taller d'elaboració de sabó natural amb oli d'oliva reciclat a càrrec d'Antoni Bundó, de la Casa Rural Cal Pastor de La Pobla de Cérvoles.

Al taller hi han participat una seixantena de persones que han aprés que de l'oli d'oliva que utilitzem per cuinar, se'n pot treure sabó que per cert "neteja molt bé la roba blanca", segons ha explicat Bundó.


object061

1ª Cronoescalada en BTT "Els Costers de l'Oli"

Ja estan obertes les inscripcions de la primera edició de la Cronoescalada en BTT “ELS COSTERS DE L’OLI”, tindrà lloc el dia 22 de Gener a les 10 hores, amb sortida del Passeig del Terrall de la població de les Borges Blanques i arribada al cim dels Marquesos.

En aquesta primera edició, s’ofereix un recorreguts de 11,5 km amb un desnivell positiu de 420 metres.

En finalitzar la Cronoescalada hi haurà un aperitiu de cloenda i entrega de premis per a totes les categories!!!

Trobareu més informació sobre els recorregut, categories, premis, inscripcions, etc... a la web de la cursa:
http://www.esportextremevents.blogspot.com/

La Cronoescalada forma part dels actes de la XIVa fira de l’Oli Verge Extra de Les Garrigues, on podreu degustar el millor Oli del Món. Més Informació.
http://www.firaoli.com/

No t’ho pots perdre.... t’esperem.

object062