monastir-poblet_1 ~ Monestir de Poblet ~ monastir-poblet_2

1005863 ~ Prades ~ images

DSC00610_300px ~ Siurana ~ siurana24082008_013

images ~ Escaladei ~ images

vilarsarbeca ~ Fortalesa Ibèrica Els Vilars ~ 800px-Els_Vilars_—_Vista_oest

images ~ Lleida ~ la-seo-vella-de-lleida


Mostra Transllena en un mapa més gran

Ruta TRANSLLENA

La ruta de la Transllena transcorre pels termes municipals de la Pobla de Cérvoles i el Vilosell. S’endinsa a la serra de la Llena, des d’on es pot gaudir de vistes de la serra del Montsant, de bona part de la comarca de les Garrigues i de la Conca de Barberà i, en dies clars, fins i tot del Pirineu.

Ruta circular que surt de la Pobla de Cérvoles per pujar a la serra la Llena, la segueix un bon bocí i baixa per tornar a la Pobla (660m). Se surt direcció Mas d’en Peret, baixem pel barranc, el qual seguirem fins trobar el camí del Riu Set, el seguim amunt fins a Sant Miquel de la Tosca. Pugem al coll de l’Abellar (1015m). Seguim el llom de la serra la Llena, passem pel coll de les Marradetes fins a la punta de la Castanyola (901m). Es baixa cap al Castell i per fi arribem a la Pobla.

Recorregut total de la ruta: 13,3 km
Altitud d’inici: 660 m
Altitud màxima del recorregut: 1015 m


Caminada Transllena
Caminada TRANSLLENA

Sortida de la Pobla de Cérvoles pels carrers Major i Vilanova, seguint el primer tram de la Transllena; abans d’arribar al Mas d’en Peret es trenca per enfilar-se fins el coll de l’Abellar, es continua carenant fins al coll de les Marradetes  per on es baixa , passant per l’àrea de pic-nic, i s’arriba al poble pel carrer Vilanova. ( 9,2 qm.).